Doladili jsme interiér

Dekoraci a finální vyznění interiéru jsme nechtěli uspěchat. Přeci jen do prostor byste se měli rádi vracet a měli byste se zde s námi cítit příjemně. A to včetně Vašich malých ratolestí, které s Vámi chodí.

Centrálnímu prostoru dominují veliké hodiny na stěně, doplněné růžovými dětskými židličkami se stolkem.
O děti se Vám během opalování postaráme. V Luxuře budete od nich jen kousek, takže se nemusí bát, kam jste jim zmizeli.
Prostor u tyrkysové Luxury X7 jsme barevně doladili fotografií z Bora Bora a tekoucí lávou z ostrova Big Island na Havaji.
Prostor okolo růžové Luxury X7 je emočně a barevně doladěn dramatickou lávou tekoucí do moře na ostrově Big Island na Havaji. Na druhé straně jsou okenice s oboustranou fotografií. Uvnitř jsou Maledivy, zvenku centrální motiv co vidíte z ulice.
Centrální pohled na růžovou Luxuru X7 s lávou na pozadí.
Centrální prostor solárního studia Šárlin jsme vybavili pohodlným sezením a vitrínami se solární kosmetikou. Na stěně je prostor pro výstavy obrazů. Začali jsme částí kolekce tekoucí lávy.
V centrálním prostoru solárního studia určitě na první pohled zaujme nerezový recepční pult. Střídmé řešení prostoru jsme narušili výrazně barevným kobercem pod skleněným stolkem.

2 odpovědi na “Doladili jsme interiér”

  1. Krasne solarko, jde videt,ze jste do toho dala všechno. Pani za pultem velmi ochotna s usmevem a poradi Vam. Solarium mohu jen a jen doporucit. Vse vždy ciste a bez problemu.

    Preji solárnímu studiu Sarlin hodne zakazniku a at se dari 🙂

    1. Moc děkujeme za pochvalu. Ta se vždy pěkně poslouchá a potěší.

      Jsme rádi, že se nám podařilo vytvořit v Přerově nové Solární studio, které je odlišné svým přístupem k návštěvníkům a filozofií co a jak chceme lidem poskytovat. A především jsme rádi, že si toho návštěvníci všimli a opakovanými návštěvami to oceňují.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *